B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een feestelijk startmoment als aftrap van de bouw van 70 nieuwe woningen

Een nieuw huis kopen is al een feestje op zich, maar hoe leuk is het om de kopers te trakteren op een feestelijk moment, met alle betrokken partijen en de toekomstige buren? Laat de voorpret in deze fase alvast beginnen. 

In opdracht van Wonen op Flakkee organiseerde ik deze start bouw festiviteit. Ik bedacht en realiseerde de verrassende invulling van dit feestelijke moment, waarbij de kopers van de 70 nieuwbouwwoningen aanwezig waren.

HET RESULTAAT

De festiviteit vond plaats bij Tieleman Keukens in Middelharnis. Bij binnenkomst werden de gasten vastgelegd door op een polaroidfoto door een ‘camerameisje’. De foto’s werden door de toekomstige bewoners op een XXL plattegrond geplakt, bij het juiste bouwnummer, zodat de nieuwe buren en bewoners elkaar makkelijk kon vinden en herkennen. Dit zorgde meteen voor verbinding. Na het ontvangst met een feestelijk taartje was het tijd voor het officiële ‘start bouw’ moment. We presenteerden een start bouw film, voorzien van mooie dronebeelden van de eerste geslagen paal. Zo heeft iedereen dit bijzondere moment van dichtbij kunnen meemaken!

Na afloop van de film was het tijd om gezamenlijk te proosten, te genieten en te ontmoeten. Om het ook de kinderen naar de zin te maken, organiseerden we een leuke workshop. Ze knutselden er creatief op los met het macrameeën van het nieuwe huisnummer. Niemand ging met lege handen naar huis. Met een goed gevulde goodiebag vol lekkers, de polaroidfoto en het huisnummer op zak keerde iedereen met een grote glimlach huiswaarts.

Een goed begin van het toekomstige woongeluk!

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram