BRITT. YOUR EVENT MANAGER

Lees hieronder meer over mij

Typisch Britt… 5 feiten over mij

Ik:

E

ben dol op (gezond) eten, koken en gezelligheid.

E

deins niet terug voor een uitdaging of iets sportiefs.

E

ben nieuwsgierig van aard en doelgericht.

E

kan soms een tikkeltje eigenwijs zijn.

E

ben een dierenliefhebber en wandel graag met mijn hondje Moos.

BRITT. YOUR EVENT MANAGER

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager. Mijn kracht? Het uitdenken en organiseren van business to business (B2B) evenementen. En ik ben daarin een echte ‘goal digger’. Met jouw doelstelling als mijn voornaamste inspiratie. Ik ga gepassioneerd, direct en enthousiast te werk en met mijn flexibele instelling ga ik geen enkele uitdaging uit de weg. Ik denk graag mee met ideeën van opdrachtgevers, maar verras hen ook met nieuwe concepten en denkrichtingen. En -goed om te weten- ik ben gespecialiseerd in eventstyling, voor nét even dat extra puntje op de i !

 

MAATSCHAPPELIJK IMPACT

Het organiseren van evenementen geeft mij veel energie. Het is telkens weer een leuke uitdaging om een creatief concept te bedenken en te realiseren, om uiteindelijk te zien dat de gestelde doelstellingen zijn behaald. Want daar gaat het uiteindelijk om. En als een evenement dan ook nog eens maatschappelijke impact heeft (zoals evenementen voor goede doelen), dan gaat mijn hart daar oprecht nog iets sneller van kloppen. Het gevoel dat ik daaruit haal is onbetaalbaar, dat geeft zo veel voldoening. Als ik kinderen een onbezorgde dag kan bezorgen en zie stralen, is dat echt fantastisch. De energie die dan vrijkomt, daar kan ik echt van genieten. 

In mijn loopbaan heb ik dan ook al diverse charity evenementen georganiseerd. Zoals een campagne voor de Progeria Family Circle: ‘De wens van Bjorn’, een jongen met de zeldzame verouderingsziekte Progeria. Het is mooi om onderdeel uit te mogen maken van het verwezenlijken van iemands droom. 

B. REWARDED | FOTY AWARD

Op 7 april 2018 won ik de FOTY (Freelancer Of The Year) award voor beste starter! Het jurycommentaar was als volgt:

“Britt is een terechte winnaar van de beste starters award. Haar energieke en open uitstraling spat van het scherm af, dat vertaalt ze vast en zeker ook terug naar een hands-on aanpak bij haar opdrachtgevers. Het feit dat ze haar talenten ook nog inzet voor goede doelen maakt het voor ons helemaal af. Van harte Britt!”

Ambassadeur van de Upside Down

Sinds een aantal jaar ben ik ambassadeur van de Upside Down. Mijn eerste event voor de stichting was in 2012, dit was de eerste Geef Down De Toekomst editie. Dit event heb ik 2 jaar georganiseerd vanuit de MF Foundation. In 2014 heb ik ‘GDDT’ vrijwillig georganiseerd voor zowel de MF Foundation als de Upside van Down.

Na dit event heeft de stichting mij gevraagd om ambassadeur te worden. Daar hoefde ik geen seconde over na te denken. Naast de eerste 3 GDDT-edities heb ik ook de lancering van het eerste Touchdown Magazine georganiseerd en natuurlijk de INC Awards. Deze doelgroep weet mij keer op keer te raken en inspireren. Lees het artikel hierover door op onderstaande afbeelding te klikken.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

“Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking.”

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

“Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!”

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Instagram