B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Op strategische wijze naar de inzet en inhoud van evenementen kijken en vormgeven (interim klus)

“Britt, ben jij ook in te huren voor interim projecten?” “Jazeker”, antwoordde ik. “Oh dat is mooi, want wij zijn op zoek naar een event professional als jij, die onze collega gedurende haar zwangerschapsverlof vervangt. Je wordt dan onderdeel van team live communicatie, waarbij je op strategische wijze naar de inzet en inhoud van de gewenste evenementen gaat kijken. Is dat iets dat bij jou past?” “Nou en of, dat doe ik graag.” En zo geschiedde! 

HET RESULTAAT

Aan mij de taak om op strategische wijze, passend bij de doelstellingen van de provincie Zuid-Holland, evenementen vorm te geven. De meeste evenementen worden georganiseerd aan de hand van interne opgaves van de diverse afdelingen binnen de provincie. Maar de provincie doet ook jaarlijks mee aan publieksevenementen zoals het Varend Corso en de Wereldhavendagen in Rotterdam. Ook hier mocht ik een bijdrage aan leveren. De volgende projecten zijn het resultaat.

De Zuid-Holland Conferentie (Prinsenhof Delft – 150 personen) 

Een jaarlijks terugkerend evenement voor bestuurders (de commissaris van de Koning, burgemeesters, Kamerleden, ministers) waarin diverse inhoudelijke actuele onderwerpen aan bod komen. Hierbij vindt ook een netwerkdiner plaats. Bij dit project heb ik het gastenmanagement, de inrichting, de catering, de aankleding, de muzikale intermezzo’s en de inhoudelijke afstemming met de dagvoorzitter en sprekers georganiseerd.

Prinses Christina Concours (provinciehuis – 200 personen)

De provincie Zuid-Holland host elk jaar deze muzikale talentenjacht voor klassieke muziek. de commissaris van de Koning nodigt op deze avond ook relaties uit om samen te dineren, te netwerken en te genieten van de muzikale talenten. Ik was verantwoordelijk voor de gehele organisatie rondom het evenement voor de relaties en genodigden van de Commissaris van de Koning. Van catering, aankleding, gastenmanagement tot hosting – en meer.

Verkiezingsavond (provinciehuis – 250 personen) 

Op 22 maart vonden de provinciale verkiezingen plaats. Verschillende politieke partijen vanuit de provincie Zuid-Holland verzamelden zich in het provinciehuis om hier live alle uitslagen bij te wonen. De avond stond onder leiding van dagvoorzitter Ivo Linge en een knallende jazzband van het Haags Conservatorium zorgde voor een sfeervolle bijeenkomst. De NOS was aanwezig en schakelde live vanuit het provinciehuis met de studio. Hierin was ik, samen met het team live-communicatie, verantwoordelijk voor de programma-invulling, de catering en on site eventmanagement.

Bestemming: Zuid-Holland (Innovatiekracht – 200 personen)

In samenwerking met de MRDH organiseerde ik hiervoor de toerisme conferentie. Tijdens dit evenement werd de ‘Verkenning Toerisme 2020’ gepresenteerd. Ik was verantwoordelijk voor het vertalen van de inhoud naar het juiste inhoudelijke programma, een passende dagvoorzitter, keynote speakers, inhoudelijke sprekers over de strategie en passende workshops. Tot mijn takenpakket behoorde ook het gehele registratietraject, de inrichting, de aankleding, de catering en het vormgeven van de presentaties in combinatie met interactieve elementen met de zaal. Hierbij kun je denken aan een columnist, een verslagtekenaar, een brassband en de interactieve tool Presenters Wall.

Varend Corso 2019 (publieksevenement – 20.000+ personen) 

Elk jaar vaart de provincie mee in het defilé van het Varend Corso. Dit is een 3-daags evenement, met ruim 50 prachtig gedecoreerde boten voorzien van bloemen, planten en groentes. Dit defilé vaart rond in de regio Rijnmond, Westland en Midden-Delfland.  Vanuit het team live-communicatie was ik dit jaar verantwoordelijk voor de conceptuele invulling van de provinciale boot. De provincie heeft de afgelopen jaren in deze regio veel projecten gerealiseerd die te maken hebben met veiligheid, bereikbaarheid en duurzaamheid. Dit hebben we in 3thema’s tot uiting laten komen op de boot. Daarbij hebben we als verlengstuk een webpagina laten maken, voor meer informatie over de projecten die gerealiseerd zijn binnen deze thema’s. Bezoekers konden op deze pagina komen door de QR-codes, die op de boot te zien waren, te scannen. Naast het concept was ik ook verantwoordelijk voor de organisatorische aspecten, denk aan de bemanning, de branding en de inzet van social media.

Wereldhavendagen 2019 (publieksevenement – 30.000+ personen) 

De Wereldhavendagen is een jaarlijks evenement op de Kop van Zuid in Rotterdam waar de provincie ook ieder jaar aan deelneemt. Hier laat de provincie zien welke rol zij als heeft als midden-bestuur. Ik was verantwoordelijk voor de concept-ontwikkeling en realisatie. We hebben ervoor gekozen om in te zetten op het thema ‘Innovatief Zuid-Holland’. In de stand lieten we diverse Zuid-Hollandse innovaties zien, die de provincie Zuid-Holland mogelijk heeft gemaakt. Hierbij kun je denken aan de Zandmotor. De provincie heeft ook een speciaal programma voor start-ups. Twee bedrijven die onderscheidende innovaties hebben geproduceerd op het gebied van duurzaamheid en circulariteit hebben we een plek gegeven in de stand: 10XL, die van plastic doppen een sloep en een bankje in 3D heeft geprint en Noria, dat een product heeft ontwikkeld dat afval uit binnenwateren haalt. Ook hebben we fotomarketing ingezet, waarbij bezoekers in de 3D geprinte boot op de foto konden met hun favoriete Zuid-Hollandse achtergrond (naar keuze). Naast het ontwikkelen van het concept was ik ook verantwoordelijk voor alle organisatorische en facilitaire aspecten.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram