B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een droombruiloft in Italiaanse sferen

Bruiloften zijn niet het soort evenementen waarmee ik me specifiek profileer, maar toen ik de vraag kreeg wist ik dat dit wel iets is  wat goed bij B. Your Event Manager past. Want het is best nog wel een uitdaging: een bruiloft organiseren voor 250 personen. Zeker als het in de tuin van het aanstaand bruidspaar plaatsvindt. Dit vraagt om kennis en ervaring. Daarbij ben ik van het ontwikkelen van speciale onderscheidende concepten, de kleinste details en complete invulling en aankleding.

In opdracht van het bruidspaar organiseerde ik hun droombruiloft in Italiaanse sferen van A tot Z. Van het ontwikkelen van een save the date kaart, uitnodigingen, invullingen qua tent, catering, inrichting en aankleding, muzikale optredens, een stroomplan tot toilet- en koelvoorzieningen etc. Ja, de tuin werd compleet omgetoverd tot eventlocatie. Ook liet ik een logo voor het bruidspaar maken, wat in de kleinste details terugkwam en waarmee de bruiloft nog persoonlijker werd. De ceremonie en het diner was intiem met 50 daggasten. Het feest was groots met wel 250 feestvierende genodigden.

HET RESULTAAT

Een fantastische dag met een aantal uitdagingen, die ik op creatieve wijze wist op te lossen. Alles was onder controle, de 3 opbouw dagen verliepen uiterst soepel. Toch was er één ding waar we geen invloed op hadden: het weer. Om 15:00 uur zou de ceremonie zijn, maar juist op dat moment was er een flinke regenbui voorspeld. We hadden de uitwijkmogelijkheid om de ceremonie in de tent te laten plaatsvinden (hij was groot genoeg), maar dat had niet de voorkeur van het bruidspaar. Begrijpelijk ook, als je een fantastische boomgaard hebt,  compleet voorzien van passende inrichting en mooie decoratieve objecten vol bloemen. Ook had het bruidspaar de wens elkaar pas voor het eerst zien tijdens de ceremonie. Om 12:00 uur was het definitief dat de bui om 15:00 uur zou vallen, dus moest er geschakeld worden naar een oplossing. Ik bedacht een ander en uniek plan.  “Waarom geven jullie elkaar niet het officiële ja-woord binnen, geblinddoekt? Dan doen we de gehele ceremonie, na de bui buiten, met alle aanwezigen.”, aldus mijn voorstel. Het bruidspaar vond dit te gek en al meteen onvergetelijk. En zo geschiedde. Het bruidspaar is in hun woonhuis blind getrouwd met getuigen, de ambtenaar van de gemeente en de ingehuurde Babs. Daarna volgende de uitgebreide ceremonie buiten. In de tuin, zonder de ambtenaar, maar met de Babs en de aanwezigen en zelfs met een zonnetje en een paar kleine spatjes regen.

De tent en omgeving van de tent waren compleet voorzien van de mooiste inrichting en styling. De priklichten die vanaf de entree van de tuin, in en om de tent en in de boomgaard hingen brandden en de zon scheen regelmatig. De locatie was volledig gehuld in Italiaanse sferen en overal was eucalyptus te zien en te ruiken. Terwijl de gasten binnendruppelden, speelde er live muziek vanuit de pianobar. Na de mooie ceremonie in de boomgaard volgde het felicitatiemoment en de borrel in de tent. Dit werd gevolgd door een intiem Italiaans diner. Na het diner bouwden we in sneltreinvaart de ruimte om tot feestlocatie, terwijl de avondgasten zich bij het gezelschap voegden. De pianobar werd omgebouwd  tot DJ-booth en bar. Wat een feest! Ook voor mijn en mijn team was dit een heel bijzondere dag die ik niet snel zal vergeten.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram