B. Inspired

Ontvang adviezen en tips voor
jouw aanstaande event

Herken jij je hierin?

M

Je wilt een evenement organiseren, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen..

M

Je vraagt je af of je de eventstrategie, de doelstellingen en de doelgroep wel helder genoeg voor ogen hebt..

M

Je bent bezig met het uitwerken van je evenement, maar loopt vast door alle aspecten die erbij komen kijken..

M

Je wilt graag een goed evenement organiseren, maar hebt onvoldoende tijd en/of ervaring..

Ik help je hier graag bij.

Het scherp hebben van deze onderdelen is essentieel in het organiseren en doen slagen van jouw event.

Wat jij graag zou willen is..

N

dat een expert met je meekijkt zodat jij de handvatten krijgt om je evenement goed neer te zetten.

N

dat je helder voor ogen hebt wat jouw eventstrategie is, in combinatie met jouw doelstellingen en doelgroep. Essentiële onderdelen in het organiseren en doen slagen van jouw event.

N

dat je volledig ontzorgd wordt door een ervaren eventmanager, van concept tot aan realisatie.

B. Your Event Manager geeft jou alle tools tijdens een conceptgesprek

Of je nu een online event, een groots en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting wilt organiseren. Ik bespreek met jou alles wat nodig is om een ijzersterk concept neer te zetten.

Voor welk concept wil jij graag B. Your Event Manager ’s expertise inschakelen?

Wat levert een conceptgesprek met mij op?

E

Je krijgt scherp wat de ‘waarom’ vraag is van jouw evenement. Door deze verdieping weet je zeker dat je een evenement organiseert met een hoog rendement.

E

Je wordt als klant gevoed met creativiteit, kennis en adviezen, aan de hand van mijn jarenlange kennis en ervaring.

E

Er wordt structuur in de organisatie en voorbereidingen aangebracht door een op maat gemaakte eventstrategie en planning. 

E

Je ontvangt na deze sessie een uitgewerkt plan, waarin dit alles is opgenomen. Hier kun je altijd naar teruggrijpen om te toetsen of je tijdens de organisatie nog op de goede lijn zit. 

E

Na het ontvangen van dit plan kun je zelf aan de slag, coaching vanuit B.YE ontvangen, of de gehele organisatie uit handen geven.

‘It always seems impossible until it’s done.’

Kosten conceptgesprek

€495

excl. BTW*

Laat je mij het eventconcept ook uitvoeren? Dan krijg je de kosten voor het conceptgesprek terug. 

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest