B. prepared

Mijn werkwijze

B. Your Event Manager organiseert
jouw zakelijke event

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, B. Your Event Manager regelt het voor je. Ik werk op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen. 

Voor welk event wil jij B. Your Event Manager inschakelen?

Kick-off event – webinar – relatie evenement – congres – personeelsevent – productlancering – award uitreiking – gala – beursdeelname – start verkoop – eerste paal event – opening – jubileum – sportevenement – goede doelen (charity) – eventstyling

Ik bedenk voor jou een uniek concept én voer het uit tot in de kleinste details. Dankzij een groot netwerk van professionele en betrouwbare leveranciers dat ik afgelopen jaren als eventmanager heb opgebouwd, ga ik daarbij effectief en doortastend te werk. 

Door mijn enthousiaste en energieke benadering weet ik de medewerkers aan het event te motiveren en enthousiast te maken. Zo zet B. Your Event Manager een fantastisch evenement neer dat bij de doelgroep ook na afloop nog een hele tijd in het geheugen gegrift blijft.

Wat levert een samenwerking met mij je op?

E

Je wordt als klant volledig ontzorgd.

E

Aan de hand van mijn jarenlange kennis en ervaring voed ik je met mijn kennis, adviezen en ideeën.

E

Ik zet mijn met zorg en aandacht samengestelde netwerk voor je in en weet feilloos de passende leveranciers te vinden die aansluiten bij jouw organisatie en event.

E

Ik neem de gehele organisatie uit handen. Van concept tot realisatie en uitvoering op de dag zelf. Zo kun jij je aandacht focussen op jouw relaties/klanten.

‘Assumption is the mother of all fuckups’

Mijn werkwijze

Stap 1

Kennismaking, online
of face-to-face.

E

Stap 2

Het bepalen en uitwerken van de eventdoelstellingen en de doelgroep.

E

Stap 3

Brainstormsessie over het event.

E

Stap 4

Het uitwerken van een plan, eventstrategie, concept en planning met bijpassende leveranciers/ locaties.

Stap 5

De realisatie van het event met alle bijkomende voorbereidingen. Van marketing en communicatie, tot aan de uitnodigingen, afstemming met alle leveranciers, eventplanning en het maken van het draaiboek.

E
E

Stap 6

Eventmanager tijdens opbouw – event dag(en) – afbouw

Stap 7

Evaluatie van het georganiseerde event.

BRITT. YOUR EVENT MANAGER

Geef je jouw event aan mij uit handen,dan krijg je een enthousiaste, creatieve en daadkrachtige event professional met oog voor detail. Ik ga uit van mogelijkheden en creëer kansen met veel positieve energie. Ik ben pas tevreden wanneer een concept realiteit wordt en alles klopt.  Ik werk op project en interim basis.

Als eventmanager heb ik talloze bedrijven geholpen een evenement te bedenken en te organiseren dat helemaal past bij het merk en de organisatie. Ik ontzorg en inspireer mijn opdrachtgevers en heb op die manier al tal van fantastische belevenissen kunnen creëren. Ik zet mij met veel liefde en passie ook in voor goede doelen en charity events.

De FOTY Award voor ‘Freelancer of the Year’ in de categorie ‘beste starter’ die ik in 2017 won, is een prachtige erkenning voor wie ik ben en wat ik doe.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest