B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Bedenk en verzorg een Paasactie voor de klanten van het winkelcentrum

Het nieuwe winkelcentrum in Hoog Dalem is ongeveer 9 maanden open. Een mooie tijd om eens op proef op de som te nemen: hoe goed kennen de consumenten het assortiment van de winkels die hier gevestigd zijn? In opdracht van het winkelcentrum verzorgde ik een Paasactie.  Door deze actie leerden consumenten de winkeliers beter kennen.

HET RESULTAAT

Ik bedacht en ontwikkelde het concept en realiseerde alle benodigde elementen om er een geslaagde actie van te maken. Van marketingmaterialen, een online campagne en diverse activiteiten voor jong en oud tot en met de Paasloterij.

Tijdens de campagne hebben we zowel online op social media als offline – in onder andere het winkelcentrum zelf – content over de spaaractie gedeeld. Consumenten konden vervolgens in de deelnemende winkels hun lege spaarkaarten en stempels ophalen en volle spaarkaarten inleveren. Het doel van de actie? Consumenten aansporen om in zoveel mogelijk winkels een kijkje te nemen, en winkeliers de kans geven om hen te verrassen met hun assortiment. Daardoor weet het winkelend publiek nu veel beter wat iedere winkel te bieden heeft. Op meerdere dagen kon jong en oud van proeverijen en workshops genieten, en daarmee een kijkje in de keuken van de winkeliers nemen. Winkeliers deelden tijdens deze activiteiten hun passie en leuke weetjes. Hierbij was het doel; het verkrijgen van een nog betere klantbinding. Dat is tenslotte waar het allemaal om gaat, verbinding.

Op de zaterdag werd het winkelend publiek beloond met een Paasloterij. Deelnemers die een volle spaarkaart hadden ingeleverd maakten kans op mooie prijzen. Om het ook de kinderen naar de zin te maken, werden er diverse randactiviteiten georganiseerd. Het plein was deze dag feestelijk aangekleed in een vrolijke Paasstijl. Er klonken gezellige deuntjes en ook de Paashaas had zich met zijn huis voor deze dag verplaatst naar Gorinchem.

De honderden ingeleverde spaarkaarten laten het succes van de actie zien. Zowel de bevlogen ondernemers als het enthousiaste publiek kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde actie. 

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram