B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een award gala

Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom hebben iets te vieren. Voor beiden is 2018 het jubileumjaar. Alle reden dus voor een feestje!

Maar de stichtingen willen niet alleen feesten. Zij willen ook graag een boodschap uitdragen om te inspireren en bewustwording te creëren binnen de maatschappij. Daarom hebben zij de INC Awards bedacht. INC staat voor inclusie. De awards zijn in het leven geroepen om bedrijven en organisaties, waar mensen met een verstandelijke beperking actief meedoen, in het zonnetje te zetten.  

Er zijn in Nederland veel bedrijven en organisaties die ruimte bieden aan collega’s met een verstandelijke beperking. Van veel bedrijven weten we dat niet. Zij vinden het vaak heel gewoon dat ze meedenken en werken in het bedrijf. Beide stichtingen vinden dit helemaal niet vanzelfsprekend en zetten met een INC Award deze ondernemers heel graag in de spotlights!

In opdracht van de stichtingen De Upside van Down en Downsyndroom ontwikkelde en organiseerde ik een bijzonder gala. Van het uitdenken van de strategie en communicatie tot en met het realiseren van de website, de locatie, het programma, het entertainment, de catering, de inrichting, aankleding en techniek.

HET RESULTAAT

Ruim 500 gasten werden feestelijk onthaald op de rode loper van Grand Hotel Huis ter Duin. Glamour Danny van No Limits Network zorgde voor de muzikale omlijsting. Onder de ondernemers bevonden zich grote namen zoals: HEMA, Unilever, Ahold en Appèl. Zij werden door Linda Germs, voorzitter Stichting De Upside van Down, en Regina Lamberts, directeur Stichting Downsyndroom, uitgenodigd om nu en in de toekomst ervaringen te delen en om samen verder te werken aan inclusie. Voor het INC-inspiratie-diner, was een select gezelschap uitgenodigd, waar men met elkaar sprak over inclusie.

De award show werd indrukwekkend geopend door Mark Haayema. Met een papieren pop wist hij prachtig inclusie te symboliseren. Burgemeester Jan Rijpstra trapte af met een inspirerend welkomstwoord, waarna hij het woord gaf aan Joost Rigter. Joost heeft ook een beperking, een die je niet ziet. Hij kreeg de zaal stil met zijn ingrijpende levensverhaal over vooroordelen en uitgaan van mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Na de uitreiking van de INC Awards en de Pablo Publieksprijs, sloot singer-songwriter Collin Hoeve het officiële gedeelte af met een prachtig lied, waarin hij de avond samenvatte. Het gala was echt een feest mede dankzij rapper Jebroer en zijn schoonzusje Malu, gevolgd door DJ duo Down with the Syndrome.

Finalisten INC Awards

De voordrachtscommissie selecteerde door middel vaneen puntensysteem 15 finalisten uit de meer dan 80 genomineerden in 4 categorieën. Een speciaal geselecteerde jury had de lastige taak om hieruit 4 winnaars te selecteren. De jury bestond uit: Aart van der Gaag, Rinda den Beste, Jetty Mathurin, Marco Jansen en Edward Stolze.

De winnaars werden tijdens het gala, in aanwezigheid van de ruim 500 gasten, bekend gemaakt door Nando & Rutger (bekend van de musical Drs. Down, Roderick Prins) en staatssecretaris Tamara van Ark.

Om een impressie te krijgen van de gehele dag, bekijk hier alle beelden:
https://incawards.nl/gala2018/
https://www.facebook.com/incawards/

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram