B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een glamorous zomerfeest voor het personeel

Work hard, play hard. Dat is het motto dat Van de Veer Tandartsen en Velox Engineering, in hun dagelijkse bedrijfsvoering hanteren. Daarom organiseren ze graag een aantal keer in het jaar een evenement om hun personeel te bedanken en samen te brengen. Dit keer was het tijd voor de zomereditie en die werd georganiseerd bij deze 2ondernemers thuis. Over het thema waren we het snel eens: Gatsby-stijl, a little party never killed nobody! En zo is het maar net…

Ik ontwikkelde voor hen een glamorous zomerfeest voor het personeel.Ik bedacht en ontwikkelde het concept en realiseerde alle benodigde elementen om er een verrassend feest van te maken. Van de uitnodiging tot aan de catering, de aankleding en het entertainment (tot en met een toepasselijke goodiebag).

HET RESULTAAT

Het evenement vond plaats op een mooie zomerse dag met  voor Nederlandse begrippen, hoge temperaturen. De gasten, allen gehuld in de mooiste outfits, werden buiten ontvangen op het feestelijk aangeklede terras. Bij dit glamoureuze feest mochten de luxe hapjes en frisse dranken ook niet ontbreken. Om 21:00 uur klonk luid ‘A Little Party Never Killed Nobody’ uit de speakers. Plots doken er 2 danseressen tussen het publiek op, gekleed in the roaring 20’s stijl. Verrassing! De danseressen begeleidden al dansend de gasten naar binnen, richting de kelder. Bij aankomst in de kelder stond een cocktailshaker de lekkerste cocktails te shaken, terwijl de DJ de meest swingende plaatjes draaide. En dat alles in de fonkelnieuwe, in Gatsby-stijl aangeklede bar. En ook hier liepen de temperaturen lekker op. Bij het naar huis gaan werd een goed gevulde goodiebag uitgedeeld met antikater water, een afterparty pil (tegen de kater) en een zoete lekkernij met de boodschap ‘You will thank us in de morning’. Missie geslaagd!

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram