B. ENERGIZED

 

Portfolio

PROJECT IN ONTWIKKELING

Wil jij een steentje bijdragen? Lees dan snel verder!

Stichting De Upside van Down en Stichting Downsyndroom presenteren op 13 november de INC Awards: Dé prijzen voor bedrijven en organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren. Aan B. Your Event Manager de eer, dit bijzondere maatschappelijke evenement, samen met de initiatiefnemers te organiseren.

Dit jaar worden voor het eerst de INC Awards uitgereikt. Prijzen voor organisaties die bijdragen aan de acceptatie van mensen met een verstandelijke beperking. Een INC Award is een compliment en aanmoediging tegelijkertijd! Met de prijs vieren we dat mensen met een verstandelijke beperking steeds volwaardiger meedraaien in onze maatschappij. Dat is fantastisch, maar kan nog beter! Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van. Of zoals een bekende captain of industry ons toevertrouwde: “Door het werkplezier van onze verstandelijk beperkte collega’s realiseerden we ons weer op wat voor prachtplek we werken! Dat veranderde de sfeer binnen de hele organisatie!”

In totaal worden INC Awards uitgereikt in vier categorieën:
• Werk en opleiding
• Marketing, Reclame en PR
• Kunst en Cultuur
• Sport en Recreatie

Hoe werkt nominatie voor de INC Awards?
Iedereen mag maximaal één kandidaat voor de INC Awards nomineren. Nominaties kunnen worden ingediend door individuen en organisaties. Organisaties mogen ook zichzélf nomineren. Er kan gestemd en genomineerd worden op www.incawards.nl/nomineer.

Publieksprijs
Voor onze publieksprijs – de Oscar onder de Awards- hebben we 3 mensen gekozen die een grote rol hebben gespeeld in levenskwaliteit en/of positieve beeldvorming. Het publiek mag bepalen wie van hen de speciale oeuvre Award het meest verdient. Daarvoor hebben wij geen Oscar, maar een Pablo. Deze Award heeft zijn naam gekregen van de bekende acteur Pablo Pineda. Breng u stem uit via www.incawards.nl/publieksprijs.

Gala
De INC Awards worden op 13 november uitgereikt op een feestelijk gala in het prachtige Grand Hotel Huis ter Duin. Een glamorous avond waarop inspiratie hand-in-hand gaat met genieten. Het is mogelijk om deel te nemen aan het inspiratie diner, waarbij belangrijke influencers binnen dit thema bij u aan tafel zitten en ervaringen delen. Er zijn diverse ondernemers die  stuk voor stuk een manier gevonden om hun bedrijf leuker te maken door maatschappelijk ondernemen en een hand uit te steken naar mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf 19:30 uur start de gala avond. Een vakjury bestaande uit professionals, gaat aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en korte film-impressies de winnaars van zowel de INC Awards als de publieksprijs ofwel Pablo Award bekend maken. En daarna barst het feest los!

Ben je enthousiast? Koop dan meteen een ticket voor het gala via www.incawards.nl/gala. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wil jij een steentje bijdragen?
Zonder partners en sponsoren kan dit evenement niet plaatsvinden. Wij zijn daarom hard opzoek naar mensen die ons willen steunen, dit initiatief omarmen en een warm hart toedragen aan de toekomst voor mensen met een verstandelijke beperking.

Wil jij een sponsorbijdrage leveren? Of bij dit evenement aanwezig zijn?
Kijk dan snel op www.incawards.nl/sponsor om meer over dit initiatief te lezen en te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Staat de informatie waar jij naar opzoek bent er niet tussen? Neem dan contact met mij op.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram