B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Verzorg de aankleding van de Gorcumse Bibliotheek, het Gorcums Museum en De Grote Markt.

Een paar keer per jaar exposeert het Gorcums Museum een nieuwe tentoonstelling. Vanaf half oktober 2018 was de expositie ‘De Smaak te pakken’ te bewonderen. Tijdens de opening was er in het museum, de bibliotheek en de grote kerk van alles te beleven op het gebied van kunst, cultuur, literatuur, waarbij voedsel centraal stond. In opdracht van het Gorcums Museum verzorgde ik, ter ere van de opening van de expositie ‘De Smaak te Pakken’, de aankleding van de Gorcumse Bibliotheek, het Gorcums Museum en De Grote Markt. Ik ontwikkelde hiervoor decoratieve objecten met groentes, die er anders uitzien dan de groentes die in de reguliere supermarkten liggen.

HET RESULTAAT

In de aanloop naar de opening verzamelde ik bij verschillende telers uit de streek afgekeurde groentes. Dit zijn groentes die niet verkocht worden. Niet omdat ze niet lekker smaken, maar omdat ze er net even anders uitzien en niet voldoen aan de wensen van de consument. De ene groente is te klein, de andere te groot, te dik of te krom. Om aandacht voor de voedselverspilling te vragen, creëerde ik diverse kunstzinnige objecten met deze afgekeurde groentes. Er is de afgelopen decennia veel veranderd. Naast dat er steeds meer vraag en ruimte is voor buitenlandse keukens, is er ook steeds meer vraag naar lokaal geteelde producten; eerlijk en puur, vertrouwd en van dichtbij en minder onnodige toevoegingen. Des te meer reden om ook aandacht te vragen voor deze ‘buitenbeentjes’ en stil te staan bij (onnodige) voedselverspilling.

In de bibliotheek konden bezoekers interessante lezingen volgen en genieten van de muzikale optredens van het Wijncabaret. De aankleding, met decoratieve objecten, sloot helemaal aan bij het thema. Creaties met spruiten, paprika’s en tomaten met een bijzondere look waren te bewonderen in Het Gorcums Museum. Voor het museum pronkte een reusachtige poort gedecoreerd met diverse groentes. De tafels, tussen de foodtrucks, waren versierd met slingers van afgekeurde bonen en spruiten. De tafelstukjes die uit verschillende kromme groentes bestonden maakte het geheel helemaal af. Een ware lust voor het oog!

Met de decoraties hebben we zeker een steentje kunnen bijdragen aan de bewustwording. Al tijdens het opbouwen maakten nieuwsgierige voorbijgangers foto’s en ontstonden er mooie gesprekken over voedselverspilling. Waarom alleen ‘perfecte’ groentes eten? Een kromme komkommer of groentes die er net even anders uitzien, smaken net zo lekker!

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram