B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer het Axis Partner Summit evenement voor partners en relaties in zowel België als Nederland.

De IT-onderneming Axis Communications BV is in 1984 opgericht in Zweden en opereert wereldwijd. Axis heeft kantoren in 20 landen en werkt samen met partners in meer dan 70 landen. Deze innovatieve marktleider biedt netwerk-, audio- en video-oplossingen voor professionele installaties. Jaarlijks organiseert Axis in Nederland en België het grote ‘Axis Partner Summit’ evenement voor haar partners en relaties. Het evenement heeft als doel: informeren, inspireren en animeren.

In opdracht van Axis Communications BV verzorgde ikde volledige organisatie van het evenement in zowel België als in Nederland. Van registratie, inrichting, catering, giveaways, fotografie, videografie, branding tot het entertainment.

HET RESULTAAT

Dit jaar vond hetevenement in zowel België als in Nederland plaats op een unieke onderscheidende locatie: Innovatiekracht in Spijkenisse en Thor Central in Genk. Tijdens de events werden de genodigden bijgepraat over de nieuwste oplossingen in het Axis-portfolio en over onderwerpen zoals, cybersecurity, smart cities en audio.

De genodigden konden de locatie natuurlijk niet zomaar betreden. Zij kregen pas toegang na een uitgebreide ‘securitycheck’. En dat was niet voor niets. De beveiliging ontdekte tijdens het fouilleren de meest vreemde attributen bij de gasten. Na de controle werden de gasten hartelijk ontvangen met een heerlijk ontbijt en een vers kopje koffie met mooie creaties van een latte artist. Na deze smaakvolle start begon het ochtendprogramma met een aantal keynote presentaties. Het middagprogramma bestond uit break-out sessies, waarbij bezoekers konden kiezen uit een zestal inspirerende sessies. Uiteraard konden geïnteresseerden ook zelf nieuwe innovaties uitproberen met oplossingen van Axis en partners. Zo waren er onder andere demo’s van AXIS Companion Line, medium business en toegangscontrole. De dag werd geheel in Axis-stijl afgesloten. De genodigden konden onder het genot van een hapje en een drankje genieten van magisch entertainment.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers