B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Ontzorg MendriX van A tot Z bij hun beursdeelname ICT & Logistiek 2018.

MendriX is dé leverancier voor transport managementsoftware in Nederland en presenteert zich al een aantal jaar op de ICT & Logistiek beurs in Utrecht. Een innovatieve partij die in alles net wat beter wil zijn dan zijn concurrent. Beursdeelname is een aardig groot intern project. Ieder jaar krijgt iemand het op zijn bordje geschoven, met de vraag de organisatie er ‘even’ bij te doen. Dit jaar besloten zij het helemaal anders te doen en het project volledig uit te besteden aan mij.

HET RESULTAAT

Vanaf de eerste schetsen tot en met de afbouw was ik betrokken bij de organisatie van de beursdeelname. Nadat de eerste ideeën vorm kregen en de strategie en boodschap waren bepaald, konden we door naar de realisatiefase. De standbouwer werd ingeschakeld, de grafische vormgever ging aan de slag en het drukwerk en de giveaways werden besteld. Ik stuurde het team binnen MendriX aan en creëerde een duidelijke taakverdeling, actielijst, planning en draaiboek.

Naast de organisatie werd er ook goed nagedacht over de ‘gangpadstrategie’. Hoe betrek je de boodschap, die je in de stand uitdraagt, ook in de gangpad-gesprekken? Deze details kunnen het verschil maken! Een goede voorbereiding is het halve werk. Maar ook een randvoorwaarde voor een succesvolle beursdeelname.

TIP! Zorg dat je team dezelfde boodschap communiceert, energie en plezier uitstraalt en actief bezoekers benadert. Door goed over de juiste aanpak en strategie na te denken ben je goed voorbereid en ga je als team met veel plezier recht op je doel af. Een win-win situatie dus!.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

[/db_pb_slide]

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

[/db_pb_slide]

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

[/db_pb_slide]

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

[/db_pb_slide]
Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

[/db_pb_slide]
Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]