B. ENERGIZED

 

Portfolio

De opdracht:
Bouwonderneming Stout bestond in 2023 115-jaar. Dat laat je als bedrijf niet zomaar voorbijgaan. Tijd om alle medewerkers en hun partners eens even goed in de watten te leggen en deze mijlpaal met elkaar te vieren. Laat dat maar aan B. Your Event Manager over. Ik mocht het gehele event van concept, voorbereiding tot en met uitvoer verzorgen.

Het resultaat: 
Een spetterend foodtruckfestival met feest, inclusief overnachting. De genodigden hadden geen idee wat precies de invulling van het programma was. Het enige wat ze wisten is dat ze om 16.00 uur werden verwacht in het hotel. Velen hadden het idee dat daar ook het feest zou plaatsvinden. Niks was minder waar. Rond 17.00 uur reden er diverse bussen voor. Instappen maar! 15 minuten later kwamen ze dan echt aan op de feestlocatie, namelijk Fort Altena. Daar werden zij opgewacht door een flamboyante security agent die iedereen controleerde op de festivalbandjes en verboden voorwerpen. 

Eenmaal aangekomen op het (foodtruck) festivalterrein werden de gasten hartelijk ontvangen door de presentator van de avond en kregen zij een heerlijk glaasje bubbels. Na het maken van de groepsfoto was het tijd voor het officiële welkomstwoord, waarmee het startsein voor het openen van het foodtruckfestival werd gegeven. Het avondprogramma zat vol entertainment. Van goochelaar, op maat gemaakte quiz, boom whackers workshop, karaoke caravan, foto caravan voor de leukste fun momenten tot een grote 5-koppige liveband en DJ. Zo was er voor iedereen genoeg vertier. 

Rond middernacht vertrokken de bussen weer richting het hotel, waar nog de nodige drankjes in de bar werden genuttigd. De volgende ochtend trof het gezelschap elkaar op ongedwongen wijze bij het ontbijt, waar iedereen bij vertrek een uitgeprinte versie van de teamfoto ontving als aandenken. 

Foto’s Nunes Dos Anjos

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram