B. ENERGIZED

 

Portfolio

De opdracht:
In 2018 organiseerde ik in opdracht van Stichting Upside Down de eerste INC Awards. Na dit succes wisten we meteen er moet een 2e editie komen. Eind 2022 werd het echt de hoogste tijd om de koppen weer eens bij elkaar te steken om na te denken over een 2e editie. Daaruit kwam de vraag of ik als projectleider en eventmanager weer een rol zou willen spelen in de organisatie van dit inclusieve evenement. Hierop zei ik natuurlijk volmondig ja. Aan mij de taak om de projectleiding te houden over het project en het team, maar tevens als eventmanager mijn organiserend vermogen in te zetten en afstemming te laten plaatsvinden tussen alle betrokken partners zoals de locatie, sprekers en leveranciers. 

Het resultaat: 
Een onvergetelijke avond, dat het succes van de 1e editie ruimschoots heeft overtroffen. 

Ziggo, Ons Plekske, Special Talents, ALEZ en @debijzondernormalepodcast zijn in het zonnetje gezet bij de 2de editie van de INC Awards, vanwege hun inzet om gelijke kansen in onze samenleving te creëren en te benutten voor mensen met een beperking. Tijdens de awardshow in het AFAS-theater, die werd gepresenteerd door Jörgen Raymann, kregen de 5 prijswinnaars de voorkeur van de jury boven de andere genomineerden. Eva Eikhout, bekend van o.a. BNN Vara hield voorafgaand aan de uitreiking een inspiratietalk over denken in mogelijkheden. Naast de INC Awards bood de avond in Leusden waar meerdere bekende Nederlanders hun medewerking aan verleenden ook mogelijkheden om te netwerken, in zowel zakelijk als sociaal opzicht. 

De INC Awards kent 5 winnaars in 5 verschillende categorieën: Werk & Dagbesteding, Opleiding & Ontwikkeling, Fun & Vrije tijd, Media en Reclame. In de afweging van de jury werd er gekeken in hoeverre de genomineerden met hun initiatief een groot bereik wisten te bewerkstelligen, hoe relevant en vernieuwend het initiatief is, op welke manier het gepromoot wordt en hoe dit uiteindelijk bijdraagt aan een betere beeldvorming rondom mensen met een beperking in onze samenleving. De jury bestond uit Jetty Mathurin (actrice en theatermaker), Alice Schippers (bijzonder hoogleraar Disability Studies), Eva Walraven (specialist sociaal ondernemen), Martin Kniest (sociaal ondernemer), Aart van der Gaag (commissaris 100.000 banen project VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland) en Suzanne van den Broek – Dietz (oprichter Stichting Surf Project, voormalig INC Award winnaar). Zij oordeelden dat de uiteindelijke winnaars van vanavond er het best in waren geslaagd om ieder op een eigen manier ervoor te zorgen dat mensen met een verstandelijke beperking sterker in het leven komen te staan en meer zichtbaar worden voor de maatschappij. 

Ziggo ontving de prijs in de categorie Reclame voor de Hocus Pocus commercial waarbij een meisje met Downsyndroom haar broertje helpt om een goocheltruc te laten lukken. De reclame is krachtig, omdat juist het meisje met de beperking iedereen te slim af is. Ons Plekse verdiende de award voor beste Werk & Dagbesteding vanwege de manier waarop ze op dagelijkse basis werken aan de ontwikkeling van jongeren, wat hen helpt om met meer vertrouwen in het leven te staan. Special Talents, winnaar in de categorie Fun & Vrije Tijd, ontfermt zich over kinderen die graag willen voetballen, maar niet goed mee kunnen in een regulier team. Speciaal voor deze kinderen verzorgen zij trainingen volgens een uniek pedagogisch concept. ALEZ, dat staat voor Academie voor Leren en Zelfstandigheid, was de beste in categorie Opleiding & Ontwikkeling. Zij maken zich hard voor talentontwikkeling voor jongeren met een beperking, middenin de samenleving. En in @debijzondernormalepodcast, die de categorie Media won, praat podcastmaker Eva van der Veer met jongeren die een beperking hebben. Niet over dat wat ze anders maakt, maar juist over de alledaagse dingen in het leven waar iedereen mee te maken krijgt. 

De uitreiking van de INC Awards vormde het hoofdingrediënt voor de avond, die ook ruimte bood aan ondernemers en organisaties die nog geen maatschappelijk initiatief voor mensen met een beperking zijn gestart, maar dit wel graag willen. Tijdens het uitverkochte inspiratiediner konden zij onder meer luisteren naar een inspiratietalk van Eva Walraven. Een deurtje verderop was er in het INC Awards Vriendschaps Café de mogelijkheid voor jongeren met verstandelijke beperking om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Zij werden bij aankomst begroet door niemand minder dan Victor Abeln, bekend als de gastvrije barman uit het succesvolle televisieprogramma First Dates. De avond eindigde in een feestelijke afterparty met optredens van onder meer Diggy Dex en Billy Dans. Deze 2de editie van de INC Awards heeft alle verwachtingen overtroffen met meer dan 700 gasten in de zaal. 

Wil je meer weten over de INC Awards? Kijk dan op www.incawards.nl.
Hier vindt je tevens nog meer foto’s en video’s.

INC Awards 2023 | november 2023 | Photo’s by: Jeancarlo Nunes dos Anjos

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram