B. ENERGIZED

 

Portfolio

De opdracht:

Het bruidspaar wilde heel graag trouwen op hun eigen (boeren)terrein in Vinkeveen. Maar hoe pak je zoiets aan? Laat dat maar aan B. Your Event Manager over. Ik organiseerde de bruiloft van A-Z, die uit een apéro, ceremonie, diner en feest bestond. Van eventmanager in de voorbereiding tot weddingplanner/ceremoniemeester op de dag zelf dus. 

Het resultaat: 

Een waanzinnig mooie bruiloft op eigen locatie met als thema Hollandse boerderij meets la douce France meets festival vibes. Het gave aan een bruiloft op eigen locatie is dat alles kan en niks te gek is. Waarbij er facilitair gezien natuurlijk wel nog van alles moet gebeuren, die uitdaging is vaak groter. Van stroom, aggregaten en wateraansluitingen tot het plaatsen van rijplaten, verdelers, een toiletwagen, tijdelijke keuken en camping. Een goed doordacht facilitair plan is dus wel een must. Maar ook qua aankleding konden we ons hart ophalen. De bruiloft vond plaats op 5 verschillende plekken op het terrein. Zo had elke plek natuurlijk aankleding nodig en zorgden we ervoor dat alles met elkaar in verbinding stond.

Lunch met getuigen
De getuigen waren bij het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst zag. Daarna lunchten zij met elkaar midden in hun eigen weiland. Wauw, wat een plaatje! 

Apéro
De bruiloft startte met een Frans tintje, namelijk een aperitief ofwel apéro met allerlei Franse kaasjes, hammetjes, stokbroden en andere lekkernijen. Tijdens dit moment werd een eerste deel van de gasten ontvangen en maakte het bruidspaar hun entree. Dit deel vond plaats achter het woonhuis van het bruidspaar. 

Ceremonie
De ceremonie vond helemaal achter in het weiland plaats op hun eigen landtong, met uitzicht over een prachtig natuurgebied. Wat een unicum. De plek werd geheel ingericht in het thema, waarbij de gasten plaats mochten nemen op strobalen. Toen iedereen zat kwam de bruidegom (afkomstig uit de achterhoek) aangescheurd op zijn crossmotor, waarna de bruid kwam aangereden op een oldtimer tractor. Na de ceremonie knalde het kersverse bruidspaar hun ‘nieuwe’ leven als getrouwd stel in met een aantal carbid schoten. Wat een knaller! Dit werd ondersteund met een glas bubbels en cakepops.

Diner
Na de apéro en ceremonie voegde een nieuw deel van de gasten zich bij het diner. Het shared diner vond met meer dan 100 personen plaats in de tent, die speciaal voor dit programmaonderdeel werd geplaatst en geheel was gestyled in het thema. 

Feest
Deze bijzondere dag eindigde met een feest in een van de schuren die zich op de locatie bevond. De laatste groep genodigden sloot aan en het feest was compleet. De schuur was geheel omgetoverd tot een echte feestschuur, inclusief bars, festival aankleding, snackwand en natuurlijk een DJ. De dag werd afgesloten met een waanzinnige vuurwerkshow. Wat een unieke dag! 

Fotograaf Leonard Waldpot – Studio LNRD

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram