B. ENERGIZED

 

Portfolio

OPDRACHT

Ontwikkel en organiseer een voetbaltoernooi voor kinderen en jongvolwassenen met downsydroom

Met mijn bijdrage aan de ontwikkeling van het concept heb ik als projectleider 3 edities van dit mooie evenement mogen organiseren. Naast de organisatie van het event was ik tevens verantwoordelijk voor het werven van sponsoren en het beheren van diverse social mediakanalen voor, tijdens en na het event.

Geef Down de Toekomst is een voetbaltoernooi voor kinderen en jongvolwassenen met downsydroom. Een initiatief van Stichting de Upside van Down en de MF Foundation, waarbij in 2012 de eerste editie een feit was. De eerste 2 edities van deze bijzondere dag vonden plaats op de trainingsvelden van de voetbalclub AJAX, genaamd de Toekomst.

Met ‘Geef Down de Toekomst’ refereerde De Upside van Down niet alleen naar het sportcomplex van Ajax, maar ook naar een goede beeldvorming die aan de basis staat van acceptatie en integratie van mensen met het downsyndroom in de maatschappij. Nu en in de toekomst. 

HET RESULTAAT

Sinds 2014 vind het evenement plaats op het passende ‘ Friendship Sports Centre’. Dit is de thuisbasis van sportclub Only Friends. De combinatie van de locatie en het doel van Only Friends sluit naadloos aan bij de doelgroep van Geef Down de Toekomst. Kinderen en jongvolwassenen met en zonder downsyndroom voetballen elk jaar onder leiding van diverse bekende Nederlanders waaronder Humberto Tan, Henny Huisman, Viggo Waas en oud-voetballers als Bryan Roy, de broertjes Witschge en Santi Kolk.

Waar we in 2012 begonnen met 8 teams, is het event in 3 jaar tijd uitgegroeid naar 16 teams. Elk jaar wordt het toernooi spectaculair geopend waarna de aftrap volgt die genomen wordt door een van de betrokken BN-ers. Elke editie werd feestelijk afgesloten met diverse optredens en shows. Naast het voetbaltoernooi werden jaarlijks diverse randactiviteiten georganiseerd voor deelnemers en toeschouwers. Ook het voorzien van informatie aan (toekomstige) ouders is voor de stichting van belang. Naast de velden werd daarom een infomarkt opgesteld, waar geïnteresseerden informatie konden krijgen over diverse onderwerpen als bijvoorbeeld dolfijntherapie en aangepaste vakanties.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram