B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een Rijksvastgoedbedrijf ‘marktdag’.

Vanuit het Rijksvastgoedbedrijf had ik de opdracht om de eerste editie van de RVB Marktmiddag te organiseren. Het RVB wilde graag in gesprek met de markt over een aantal opgaven en de markt nader kennis laten maken met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf. Deze eerste editie zou 14 april plaatsvinden. Het was half maart en de eerste lockdown in Nederland, als gevolg van  de Covid pandemie was een feit.  Alle (live) evenementen verdwenen uit de agenda’s. Wat nu? Hoe kunnen we in contact blijven met de markt en onze relaties? Hoe kunnen we kennis uitwisselen? Uiteindelijk kwamen we tot een oplossing. We stelden het (grote) event uit, en organiseerden als aanloop naar deze ‘marktdag’ een webinar, dat in september plaatsvond. Dit webinar werd opgevolgd door een uitgebreid online ‘relatie-evenement’ op 3 december 2020, voor directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche.

HET RESULTAAT

Annet Bertram, directeur-generaal van het Rijksvastgoedbedrijf, opende de middag met een welkomstboodschap vanuit haar eigen thuiswerkplek. Aansluitend vond een interview plaats vanuit de livestream-studio met dagvoorzitter Ronnie Overgoor, Annuska Bloemert en Roger Mol over de nieuwe RVB Marktstrategie. Martine de Vaan deelde daarna  de RVB Innovatie-agenda.

Het programma was interactief. Naast een aantal plenaire sessies, gingen deelnemers uit elkaar in verschillende kennissessies, gegeven door RVB’ ers, waar ook veel interactie plaatsvond. In virtuele vergaderkamers gingen deelnemers en RVB’ers aan thematafels in gesprek over onder andere de renovatie van het Binnenhof, verduurzamen en slimmer maken van vastgoed en samenwerken. We ontwikkelden daarnaast een soort digitaal beursplein in de vorm van een kaart van Nederland. Op dit digitale RVB Kennis & Innovatieplein konden deelnemers kennismaken met ruim 40 RVB-innovaties en opgaven en in contact komen met RVB-medewerkers. Ook was er veel ruimte voor de deelnemers om elkaar te leren kennen. Hiervoor ontwikkelden we het netwerkplein, waar ruim 300 deelnemers actief met elkaar in gesprek gingen. Ook konden deelnemers zich op verrassende wijze in contact laten brengen met willekeurig gekozen andere deelnemers, door middel van een netwerkcarrousel. 

De deelnemers konden na afloop nog een maand gebruik maken van alle faciliteiten van dit online event platform. Hier zijn de sessies terug te kijken en zijn er mogelijkheden tot netwerken.  Door de aanwezige marktpartijen is het event als een zeer geslaagde eerste editie ervaren. Zowel de inhoud als de interactie en de talloze netwerkmogelijkheden bestempelden de deelnemers als positief, zo blijkt uit de reacties na afloop.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram