B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een feest voor een dubbele 50e verjaardag

Als je allebei 50 wordt, is het tijd voor een groot feest! Een stel uit Utrecht wilde hun 50e verjaardag graag vieren met al hun vrienden en het moest een meer dan goed feest worden. Iets bijzonders. Aan mij de taak dit feest te organiseren. We hadden het in de tuin gepland, maar door het slechte weer werd het een feest binnen. Gelukkig hadden we een plan B achter de hand, dus ik toverde het huis om tot geschikte locatie voor een feestje.

HET RESULTAAT

Het was meteen duidelijk waar het feest was, want de gevel van het huis was mooi uitgelicht. Een hostess ontving de gasten, die binnenkwamen via de met ballonnen versierde entree. Bij ontvangst kregen de gasten champagne en vers bereide oesters. Midden in de woonkamer stond een grote bar, met onder andere vers bereide gin-tonics. De cocktails waren niet aan te slepen! Op het balkon bereidde een kok de lekkerste gerechten, van flamkuchen tot black angusburgers en scampi’s. De DJ had een prominente plaats in huis, want de jarigen wilden vooral dat er gedanst werd. Geen klassiekers, maar uptempo beats. Intussen legde een fotograaf de avond vast, zodat het stel nog lang kan nagenieten van hun bijzondere feest. Voor vertrek kregen de gasten nog een late night snack: een patatje truffel.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

[/db_pb_slide]

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

[/db_pb_slide]

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

[/db_pb_slide]

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

[/db_pb_slide]
Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

[/db_pb_slide]
Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]