B. ENERGIZED

 

Portfolio

De opdracht:

Ook in 2023 was B. Your Event Manager op interim basis weer onderdeel van het strategisch evenemententeam van de provincie Zuid-Holland. Hierbij was ik verantwoordelijk en betrokken bij de volgende evenementen. 

Het resultaat: 

Het Prinses Christina Concours (PCC)
De provincie Zuid-Holland host elk jaar deze muzikale talentenjacht voor klassieke muziek. de commissaris van de Koning nodigt op deze avond ook relaties uit om samen te dineren, te netwerken en te genieten van de muzikale talenten. Ik was verantwoordelijk voor de gehele organisatie rondom het evenement voor zowel de gasten en muzikanten van het PCC als de relaties en genodigden van de commissaris van de Koning. Van catering, aankleding, gastenmanagement tot hosting – en meer.

CHIO Rotterdam
Een relatie-event tijdens het Rotterdamse paardensportevenement, waarbij we verschillende kennisgroepen strategisch samenbrengen en verbinden, om versnellingen teweeg te brengen binnen bepaalde thema’s en portefeuilles. 

Wereldhavendagen
Een publieksevent, waar de provincie laat zien wat haar rol is omtrent de wateren van de provincie Zuid-Holland. Hiervoor bedacht ik het concept en realiseerde ik de uitvoer. 

De Prinsjesdaglunch 
Een uitgebreide lunch waarbij alle provinciebestuurders (gedeputeerden) uit Nederland aanwezig zijn, inclusief staf. 

De Statenontmoeting
Een relatie-event voor 400 aanwezigen op uitnodiging van de commissaris van de Koning. Hier was ik verantwoordelijk voor het gehele event van uitnodigings- en registratietraject tot programma-invulling, catering, inrichting, muziek etc. 

Het provinciaal jeugddebat
Tijdens het provinciaal jeugddebat ervaren jongeren een dag hoe het is om als bestuurder te werken voor een provincie en wat de rol is van een provincie. Jongeren tussen de 12-18 jaar denken tijdens deze dag mee over maatschappelijke thema’s die zich binnen de provincie afspelen. Dit debat vindt plaats in het provinciehuis, aan de hand van casussen die een aantal uitdagingen binnen de provincie weerspiegelen. De jongeren bedenken diverse ideeën hoe om te gaan met deze uitdagingen, en pitchen deze vervolgens in een debat aan een aantal Statenleden. 

De Zuid-Holland Conferentie 
In 2015 heeft Jaap Smit, commissaris van de Koning, het initiatief genomen om jaarlijks de Zuid-Holland Conferentie te organiseren. Dit jaar vond de 5de editie van de Zuid-Holland Conferentie plaats in Depot Boijmans van Beuningen te Rotterdam. Met zo’n 100 aanwezigen werd het gesprek gevoerd over het thema ‘zoeken naar een nieuw verhaal’. De morele leegte in het politieke bedrijf tast de verbinding in de samenleving aan. De vraag wat ons nog bindt komt daardoor steeds meer naar voren. Naast een plenair programma met interessante sprekers en filosoof Hans Boutellier werd er uitvoerig na gesproken tijdens het diner. Binnen dit project was ik verantwoordelijk voor zowel het project- en eventmanagement, de communicatie en het uitnodigingstraject, als ook een deel van de inhoud en vorm. 

De PZH Event Academie 
Dit jaar hebben we een nieuwe academie ontwikkeld voor de provincie. Dit is een intern workshop programma om de interne organisatie op de hoogte te brengen van alle kennis en mogelijkheden rondom (interne) evenementen. De academie bestond uit een 6-tal workshops. 

Den Haag 29-11-2023 Zuid-Holland Conferentie – Depot van Boijmans van Beuningen – Foto Martijn Beekman
Zuid-Holland Conferentie – Depot van Boijmans van Beuningen – Foto’ ’s Martijn Beekman

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram