B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer de feestelijke heropening van station Eindhoven

Het Centraal Station in Eindhoven heeft een metamorfose ondergaan. Het monumentale pand was namelijk te klein geworden voor het groeiend aantal reizigers. Er is een nieuwe en bredere passage onder het station gebouwd, waar reizigers op een prettige manier van en naar de perrons kunnen lopen. 

Op donderdag 22 maart was het zover. Na 5 jaar keihard werken werd het station officieel heropend. ProRail, NS en de gemeente Eindhoven lieten dat niet onopgemerkt voorbijgaan en vierde groot feest met als thema; Station Eindhoven, het lichtpunt van het zuiden. 

In opdracht van ID310 organiseerde en begeleidde ik de productie van de feestelijke opening. Om reizigers te bedanken voor hun geduld werden ze deze dag extra in het zonnetje gezet met van 14.00 uur tot 20.00 uur een programma vol entertainment speciaal voor hen.

HET RESULTAAT

Vanuit verschillende hoeken van het station klonken vanaf 14.00 uur vrolijke klanken. Zo mochten reizigers en bezoekers in de ‘Muzikale Stationshuiskamer’ onder begeleiding van twee muzikanten lekker jammen. Heel de dag stond deze open ruimte vol met muzikaal talent. Een groot plezier om naar te kijken en te luisteren. In de ‘Stationsbioscoop’ waren diverse korte films te zien over de stad Eindhoven en de ontwikkelingen die het station de afgelopen 100 jaar heeft doorgemaakt. Bezoekers konden ook een architectuurroute volgen, verzorgd door Arcadis en TAK. Het mobiele entertainment zoals de complimentendames, de bouwmeisjes en de Funfare vermaakte de aanwezigen met muziek en theater. Daarnaast ontvingen alle reizigers tijdens de ochtendspits een ‘lichtpuntje uit het zuiden’. Een sleutelhanger in de vorm van een lichtgevende gloeilamp. Deze toepasselijke attentie werd onder meer uitgedeeld  door lichtgevende hostesses op stelten.

Om 15.00 uur was het tijd voor het officiële openingsmoment. De opening werd verricht door staatssecretaris Stientje van Veldhoven, burgemeester John Jorritsma, president-directeur Pier Eringa van ProRail, NS bestuurslid Susi Zijderveld en gedeputeerde Christophe van der Maat van de provincie Noord-Brabant. Het Koninklijke Mannenkoor La Bonne Espérance uit Eindhoven, onder begeleiding van presentator Mike Weerts, bracht in de stationshal het nummer ‘Het leven is goed in m’n Brabantse land’ ten gehore. Op het hoogtepunt van het lied gaven alle bestuurders samen een druk op de knop en werd het station kleurrijk en spetterend geopend.

Na het openingsmoment waren er in de vernieuwde zuidhal nog diverse optredens van de NS Harmonie en het mannenkoor. In de gerenoveerde Brasserie ‘De Restauratie’ genoten genodigden van de stakeholdersbijeenkomst van een hapje en een drankje.

We kijken met zijn allen terug op een zeer geslaagde dag.

(Foto’s zijn gemaakt door Coen van Tartwijk)

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers

Hoe organiseer je een waanzinnig personeelsfeest? Wij zochten naar iemand die ons de zorg en organisatie uit handen kon nemen…. Natuurlijk dachten wij gelijk aan Britt!

Britt is enthousiast, creatief, vol goede ideeën, altijd bereikbaar, ziet geen problemen maar denkt in oplossingen, blijft rustig en is heel fijn om mee samen te werken.

Beste Britt, hartelijk dank voor alles. Het “Proud to be Stout” feest zullen wij nooit vergeten.

Bouwonderneming Stout

115 jarig jubileumfeest

Instagram