B. ENERGIZED

 

Portfolio

DE OPDRACHT

Organiseer een evenement dat mensen bijblijft.

Van je klanten moet je het hebben, dus wat is er mooier dan de verhuizing van je bedrijf met hen vieren? Dat dacht ook Prevoo Totaalonderhoud (renovatie- en schilderwerkzaamheden). Het bedrijf verhuisde in 2017 van Gouda naar Moordrecht en wilde het nieuwe pand feestelijk openen met al haar belangrijke contacten. Dat mocht ik regelen! Voor dit evenement bedacht ik het creatieve concept voor het evenement, de uitnodiging, bedankkaartjes en ik regelde de catering, verlichting, geluid & techniek en deed de styling.

HET RESULTAAT

De gasten kregen een warm welkom op de rode loper die hen naar het hart van het bedrijf leidde; de werkplaats. Daar stond ik met een hostess klaar om hen te ontvangen. Van 2 steigers had ik een bar en een fooduitgiftepunt gemaakt, gedecoreerd met karton en kwasten. Ladders met bloemen en planten gebruikte ik als decoratiemateriaal en de hapjes presenteerden we op een schilderspalet, helemaal in de stijl van het bedrijf.

Medewerkers van Prevoo verzorgden rondleidingen door het bedrijf en in een van de ruimtes toonden we op een groot scherm foto’s van projecten van Prevoo. Gaandeweg de avond zagen de gasten ook de vorderingen van een letterartiest die live het bedrijfslogo schilderde in de hal van het pand. Die schildering is ook voor Prevoo een blijvende herinnering, een echte eyecatcher.

Britt. Eventmanager

Mijn naam is Britt van Engeland ofwel B. Your Event Manager.

Ik ben een ‘goal digger’. Direct, gepassioneerd en enthousiast, maar altijd met jouw doelstelling als voornaamste inspiratie.

B. Social

B. outstanding

Of je nu een online event, een groot en meeslepend (live) evenement of een ingetogen evenement met een intieme setting nodig hebt, ik regel het voor je. Op een persoonlijke en pro-actieve manier om samen met jou zo veel mogelijk resultaat uit jouw event te halen.

B. in touch

Ben je op zoek naar een bijzonder plan voor een event of heb je behoefte om te brainstormen met een eventprofessional? Stuur mij een bericht.

Reviews

Wil jij graag nog meer reacties lezen van opdrachtgevers? Klik dan hier.

"Een samenwerking met Britt staat gelijk aan een hoog niveau van efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit. Haar ervaring met conceptontwikkeling -en uitvoering is een waardevolle toevoeging voor live communicatie en ideaal als klankbord voor iedere marketing manager. Haar positieve instelling en flexibele, maar doelgerichte procesbewaking zorgt ook voor een plezierige en duurzame samenwerking."

Trevor Leslie

Marketing Manager South Pole

"Britt heeft laten zien dat ze erg leergierig is. In de nieuwe omgeving (overheid) heeft ze haar plek snel gevonden, maar vooral haar krachten en kwaliteiten behouden en benut om verschillende projecten te realiseren. Wij hebben Britt ervaren als een denkende doener, met gevoel voor verhoudingen, luisterende oor en het koppelen van analyse aan aanpakken kreeg Britt voor elkaar wat ze wilde realiseren. Live Communicatie is voor PZH erg belangrijk. Britt heeft dit aspect in alle facetten in haar vingers: van het uitdragen van de toegevoegde waarde van Live Com, tot aan conceptontwikkeling, projectmanagement, procesbeheer en creativiteit toe. B. is Britt, met een krachtige glimlach, positief karakter en humor is zij een aanwinst voor iedere organisatie!"

Jean-Pierre Schuurmans

Provincie Zuid-Holland

Britt heeft een 1e paal festiviteit georganiseerd voor ons bouwbedrijf. Door haar creativiteit is het een event geworden zoals wij nog niet eerder hebben meegemaakt. Alle bewoners waren enthousiast over de entourage en de speciaal gemaakte film.

Wonen op Flakee

 

Britt heeft ons 6 maanden ondersteund bij de organisatie van een aantal belangrijke partner events en deelname aan beurzen. Britt is kundig  en professioneel en heeft altijd de klantbeleving in het vizier. Daarnaast is Britt in staat om te ontzorgen en alle details in zicht te hebben. Kortom een betrouwbare en kundige professional waarop je kan bouwen.

Edwin Roobol

Axis Communications B.V.

Britt is creatief, praktisch en heeft gevoel voor de doelgroep. Ze denkt mee, luistert goed en weet ideeën in de praktijk te vertalen. Ze geeft vertrouwen, werkt secuur, heeft oog voor het geheel en details. Denkt in oplossingen en is vasthoudend zonder dwingend te zijn. Vakvrouw met gouden hart.

Linda

Stichting Upside Down

Britt is een ervaren projectmanager en een ware duizendpoot. Werkt even effectief en professioneel achter áls voor de schermen. Komt ook op camera goed over en is daarmee ook nog geschikt voor presentatie werk voor je online events.

Een plezierige aanvulling op ons team!

Dirk Prijs

Directeur G14 & Genootschap van Eventmanagers